ImpulSense

ImpulSense is een praktijk voor cranio-sacraal therapie, massagebehandelingen, ontspanningstechnieken en stoelmassage of ANMA massage op de werkvloer

We werken vanuit een holistische visie. Deze visie gaat ervan uit dat lichaam, geest, voelen en intentie evenveel aandacht verdienen omdat ze met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.

Samen met cliënt en technieken waarvan we gebruik kunnen maken stimuleren we het zelfhelend vermogen van het lichaam. Een impuls tot loslaten van datgene wat ons niet meer dient en daardoor onze oorspronkelijke mogelijkheden meer de ruimte geven. Door stilte in ons hoofd komt er ruimte om te voelen en kunnen we ons bewust worden van het lichaam. Ons bewustzijn verdiept zich.

Therapie en massage vormen

Alle massagebehandelingen of cranio-sacraal sessies zijn gericht op ontspanning, bewustwording, acceptatie van dit moment en het aanspreken en stimuleren van het zelf helend vermogen van jouw lichaam en geest. Met het verkregen inzicht kun je verder aan de slag zodat je steeds meer jouw oorspronkelijk ruimte kan gaan innemen. Letterlijk betekent ontspannen het loslaten van spanning waardoor jouw cellen een groter potentieel kunnen bereiken.

Je kunt ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage.